responsiveindustries.com
 
slide_1 slide_2 slide_3 slide_4

Urheilu


diipadaapa » Lue lisää

Liikenne ja kuljetus


» Lue lisää

Toimistot ja julkiset tilat


» Lue lisää

Koulut ja sairaalat


» Lue lisää

Etusivu

Maailman johtavin polyvinyylituotteiden (PVC) valmistaja.

Tutustu kuvasta DESIGNFLOOR-lukkoponttivinyyliiin esitteeseen!

KESTÄVÄ
Tuotteemme on suunniteltu kovaan kulutukseen ja ne pysyvät kauniina pitkään.

MONIPUOLINEN
Responsiven lattiat tarjoavat yli 500 mallia ja yli 20 erilaista tuotetta. Tuotteitamme on saatavilla moninaisiin tarkoituksiin eri kokoisina, värisinä ja eri pintavaihtoehdoilla.

KILPAILEVA
Innovatiiviset tuotantotavat ja luonnonvarojen käyttö antaa Responsivelle huimaa etua kilpailluilla markkinoilla. Oikea hinnoittelu takaa sen, että tuotteemme ovat kilpailukykyisiä.

SUORITUSKYKY
Tuotteemme ovat luistamattomia, antibakteerisia, anti-sieni, antistaattisia. Ne kestävät kosteutta, tahroja ja lisäksi niillä on tupakan ja kemikaalien erinomainen vastustuskyky ja siksi sopivat kovaan käyttöön. Responsive tuotteet täyttävät savu-, palo- ja myrkyllisyys-standardit.

TOIMITUS
Meillä on kyky toimittaa tilauksia nopeasti ja tehokkaasti.

LAATU
Responsive on ISO 9001: 2008 ja ISO 14001: 2004 sertifikoitu yritys. Jatkuva tuotteidemme testaus täyttää kaikki kansainväsilset stantardit kuten, EN (Euroopan normi) ja ASTM (Ameriikan normi).

KAPASITEETTI
PVC-tuotannon valmistaja, jonka tuotantokapasiteetti on 5.000-10.000 tonnia kuukaudessa. Kapasiteettimme sisältää  vinyylilattiat, muovivalmisteita, Blister-filmejä ja köysiä.

INFRASTRUKTUURI
Meillä on teknistä osaamista ja koulutettu henkilökunta. Meillä on myös nykyisessä tuotantolaitoksessamme tilaa laajentua ja laajentaa toimintaamme.

TIEDOTTAMINEN
Uskomme hyvään ja selkeään tiedottamiseen. Kansainvälinen tiimimme palvelee globaalille yleisölle, ja olemme valmiita täyttämään jokaisen asiakkaan vaatimuksen.

We listen. We’re responsive

 
info[at]responsivelattiat.fi
Copyright Responsivelattiat Oy. All rights reserved.